Välkommen

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Byt och returnera

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet och öppna inte tillbehören innan du kontrollerar storlek (ar) på huvudvaran. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, byter eller returnerar vi det med förbehåll för denna returpolicy.

 

Utbytespolicy

1. Vi accepterar byten mot fel storlek eller färg inom 20 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Kontakta oss med ditt beställnings-ID och beställningsinformation som hjälper dig. Feedback nu!

2. Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna, vi ger rätt returadress. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, inte slitna, ändrade eller tvättade, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnaderna för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returportot och för fraktportot för att frakta de utbytta varorna tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade försändelser. Frakt- och hanteringskostnader återbetalas inte.

4. Skicka ett spårningsnummer via e-post när du skickar tillbaka paketet.

 

Återbetalningspolicy

Om du vill returnera en del eller hela din beställning för återbetalning eller byte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leveransen av artikeln. Du kan meddela oss genom att skicka in en returförfrågan i avsnittet slutförda beställningar på ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller per telefon.

Vänligen notera:

1. Varorna ska returneras nya, oanvända och med alla taggar kvar. Returer som är skadade, smutsiga eller förändrade kan inte accepteras. Varorna ska returneras i förpackningen som de levererats till dig.

2. Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den första transaktionen. Det kan ta ytterligare några arbetsdagar för bank- och kreditkortsystemet att kreditera tillbaka pengarna på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat återbetalningen.

3. Om föremålet inte är acceptabelt skickar vi tillbaka det till dig med en förklaring till orsakerna till dess retur.

4. Förvara portokort när du skickar tillbaka varorna till oss. Detta är för din egen säkerhet om varor går vilse under transporten.

 

Återbetalningspolicy

För hela beställningsreturförfrågningar eller avbokningar mottagna inom 14 dagar från dagen efter leverans av beställningen kommer vi att återbetala din betalning, inklusive paketerings- och portokostnader (förutom de extra kostnader som uppstår om du väljer en annan typ av leverans än den billigaste typ av standardleverans som erbjuds av oss). Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

För begäran om partiell beställning som returneras inom 14 dagar från dagen efter leveransen återbetalar vi beställningskostnaderna. Förpacknings- och portokostnader återbetalas inte. Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Hela eller partiella beställningsförfrågningar som mottas efter 14 dagar dagen efter leveransen kan accepteras enligt vårt gottfinnande och en kreditnota eller utbyte erbjuds. Förpacknings- och portokostnaderna återbetalas inte och köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Standardpaket- och portokostnader för utbytesartiklar kommer inte att debiteras om inte utbytesartiklarna sedan returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de dras av från återbetalningen. Expressförpackning och portokostnader för bytesartiklar måste betalas i förskott.