Välkommen

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Leverans

Vi har god kunskap om sjöfartsvägar och väljer den bekväma fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa leveransen erbjuder vi 6 fraktvägar: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS och Air Mail.

Innan din beställning skickas måste vi bearbeta din beställning och lägga alla dina artiklar genom dess strikta kvalitetskontrollstester. På grund av detta skiljer sig den totala leveranstiden från leveranstiden ensam.

 

Total leveranstid = leveranstid + bearbetningstid

Det tar cirka flera arbetsdagar för paketresan från våra anläggningar till din destination. Den senaste leveranstiden är 10 dagar. den exakta leveranstiden baseras på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard och den fraktmetod du har valt.

Vi erbjuder snabb leverans. När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att dina varor är på väg, som också innehåller en spårningslänk. Lämna oss rätt adress och giltigt telefonnummer! Eventuella förluster orsakade av felaktig mottagaradress eller kontaktnummer finns på kunderna.

Leveranser är beroende av lagertillgänglighet. Om vi ​​har problem med din beställning som att en artikel inte är tillgänglig ringer vi dig. Om du inte är tillgänglig kommer vi att skicka ett e-postmeddelande om vilken åtgärd vi vidtar. Några av våra leveransmetoder möjliggör fullständig spårning av din försändelse från leverans tills den levereras och undertecknas av dig. Vi använder ett antal transportörer för att säkerställa leverans till dig. Våra avgifter till dig täcker all porto, förpackning och försäkring upp till värdet av varorna du köper.

 

Leveranstidsmetod:

Standardfrakt: Region inklusive Australien, USA, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).

 

Vad händer om du är ute när din beställning anländer?

Om du är ute när paketet anländer lämnar din postperson eller kurir ett kort som berättar var du ska hämta din diskret förpackade beställning.

Om ditt paket tas till närmaste leveranskontor måste du hämta ditt paket.

Om ditt paket tas till närmaste kurirlager kan du hämta det eller ordna att det levereras om.

 

Vad händer om din beställning inte kommer när du förväntar dig?

Kontakta oss om din leverans är mer än fyra arbetsdagar försenad.

 

Var skorabbtse.com levererar till?

skorabbtse.com levererar till många länder, till exempel

Nya Zeeland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, USA alla många andra!